Paste cu legume

Printeaza

Paste cu legume din: spaghete, feta, broccoli, ardei, miez de nuca, sare, sos, piper, ulei, patrunjel, busuioc.

Ingrediente:Paste cu legume

  • 500 g spaghete
  • 500 g brânză feta
  • 450 g broccoli
  • 8 ardei capia
  • 50 g miezuri de nucă
  • sare
  • sos de pesto
  • piper
  • ulei de măsline
  • suc de lămâie
  • pătrunjel
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Ardeii capia se spală, se coc şi se curăţă de seminţe. Se taie în fâşii subţiri şi se rulează sub formă de trandafir. Pastele se pun la fiert în apă fierbinte în care se adaugă o linguriţă de sare. Se lasă să fiarbă timp de opt-zece minute, se scurg de apa fierbinte şi se pune la loc apă rece. Se scot şi se lasă într-o strecurătoare.

Broccoli se spală, se rup în bucheţele mai mici şi se fierb în apă cu sare. Se pun la scurs în strecurătoare şi se lasă să se răcească. Intr-un vas mai mare se pun pastele, bucheţelele de brocoli, brânza feta sfărâmată şi sosul de pesto. Se adaugă miezurile de nucă măcinate, sarea şi piperul după gust.

Se amestecă totul, se adaugă o linguriţă de suc de lămâie şi două linguri de ulei de măsline. Cine doreşte poate adăuga şi frun­ze de pătrunjel sau îl poate înlocui cu busuioc proaspăt tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.