Paste cu masline si capere
Printeaza
O reteta delicioasa de paste cu masline, capere, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare si busuioc.
Ingrediente:
- 400 g paste
- 400 g roşii
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 3 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
- 50 g măsline negre
- 30 g capere
- busuioc
Mod de preparare:
Fierbi pastele aşa cum scrie pe pachet.Decojeşti roşiile şi tai pulpa în cubuleţe. Cureţi ceapa şi usturoiul şi le tai feliuţe subţiri. Pui uleiul să se încingă într-o tigaie şi căleşti ceapa şi usturoiul.
Pui şi roşiile, sare, piper. Le laşi împreună 5-10 minute. După acest timp pui măslinele, caperele şi busuiocul.
Scurgi pastele de apa în care au fiert, le torni peste amestecul din tigaie şi le amesteci cu sosul.
Pofta buna!