Paste cu masline

Printeaza

Paste cu masline din: paste, ceapa, masline, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu masline

  • o pungă paste
  • o ceapă
  • 100 g măsline feliate
  • 6 roşii în bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare  si piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se pune la călit într-o -tigaie în care s-a încins puţin ulei. Se presară cu sare. Se adaugă roşiile fără pielite si măslinele.

Se lasă totul la fiert, timp în care se fierb şi pastele separat, conform indicaţiilor de pe pachet.

Se pun pastele fierte în sosul de roşii, se mai lasă un minut şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.