Paste cu mazare si sunca

Printeaza

Paste cu mazare si sunca din: paste, boabe de mazare, ardei gras portocaliu, sunca, unt, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_mazare_si_sunca

  • 150 g paste
  • 300 g boabe de mazare
  • 1 ardei gras portocaliu
  • 300 g sunca
  • 100 g unt
  • 4-5 linguri smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente in apa cu sare, se scurg, se trag in putin unt si se pun intr-o salatiera. Se fierb boabele de mazare in apa cu sare cateva minute, se scurg si se adauga peste.

Se mai adauga ardeiul si sunca taiate cubulete si fasii, sare si piper. Se amesteca totul. Se asezoneaza cu smantana si se servesc.

Paste cu mazare si sunca

Paste_cu_mazare_si_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.