Paste cu morcov si zucchini

Printeaza

Paste cu morcov si zucchini din: paste tagliatelle, zucchini, morcov, usturoi, ulei, maghiran, busuioc.

Ingrediente:Paste_cu_morcov_si_zucchini

  • 300 g paste tagliatelle
  • 1 zucchini
  • 1 morcov
  • 1 căţel de usturoi
  • 3-4 linguri cu ulei
  • maghiran
  • busuioc

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi pune-le la scurs într-o sită. Spală zucchini şi morcovul şi taie-i pe jumătate. Cu ajutorul cuţitului de curăţat legume, taie-i în fâşii subţiri.

Incinge 1 -2 linguri cu ulei înlr-o tigaie înaltă (wok) şi trage legumele la foc iute timp de 2-3 minute (să rămână al dente).

Pune pastele scurse într-un castron, apoi legumele şi stropeşte totul cu un amestec din uleiul rămas, usturoiul zdrobit, maghiran şi busuioc după gust. Serveşte imediat.

Paste cu morcov si zucchini

Paste_cu_morcov_si_zucchini

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.