Paste cu nuci

Printeaza

Paste cu nuci

Ingrediente: Paste cu nuci

Pen­tru aluat:

  • 450 g făină
  • două ouă
  • 100 ml apă
  • un praf de sare

Pen­tru umplutură:

  • 300 g brânză de vaci
  • un ou
  • două linguri de zahăr
  • scorţişoară

Pen­tru decor:

  • 50 g nuci
  • 50 g alune
  • 3 linguri de miere

 

Preparare:

Ingre­dientele pentru aluat se ames­tecă, se fră­mântă, apoi se întinde o foaie mai subţire. Se taie în pătrate, într-un vas se amestecă brânza de vaci, oul, za­hărul şi scorţişora.

Umplutura se aşază în mijlocul fiecărui pătrat de aluat, se împătu­reşte şi se pre­sează marginile cu o furculiţă. Se pun pastele la fiert într-o oală cu apă clocotită. Când au fiert, se strecoară şi se pun pe farfurie.

Deasupra se adaugă nuci şi alune sfărâmate, amestecate cu miere. Opţional se pot adăuga şi bucăţele de mere deshidratate.

Paste cu nuci

Paste cu nuci.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta foarte interesanta de paste. Nu mai mancasem paste cu nuci. Foarte, foarte bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.