Paste cu pesmet
PrinteazaO reteta gustoasa de paste cu pesmet, zahar, ulei, sare si scortisoara.
- 1/2 pungă de paste fără ou
- 200-300 g pesmet
- 5 linguri zahăr
- ulei pentru prăjit pesmetul
- 1 vârf de cuţit de sare
- 1 vârf de linguriţă de scorţişoară
Mod de preparare:
Pui pastele la fiert în apă cu sare şi le fierbi aproximativ 15-20 de minute, căci pastele fără ou, din grâu dur, fierb mai greu.
Cât timp fierb pastele, într-o tigaie căleşti pesmetul în ulei, până devine rumen, apoi adaugi zahărul, scorţişoara şi stingi focul.
Scurgi pastele de apa în care au fiert, le clăteşti cu apă rece, le scurgi din nou şi le torni în tigaie peste pesmetul cu zahăr din tigaie.
In funcţie de gust, le poţi consuma şi cu nucă fin măcinată.
Paste cu pesmet
Pofta buna!
Incoming search terms:
- macaroane cu pesmet
- paste cu pesmet
Au iesit bune pastele cu pesmet?