Paste cu pesto de mazare si parmezan

Printeaza

Paste cu pesto de mazare si parmezan din: paste, mazăre curăţată, pătrunjel, coriandru, muguri de pin, parmezan, ulei, suc de lămâie, sare, piper.

Paste_cu_pesto_de_mazare_si_parmezan

Ingrediente:

  • 500 g paste
  • 150 g mazăre curăţată
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură coriandru
  • 100 g muguri de pin
  • 50 g parmezan ras
  • 100 ml ulei
  • 1 linguriţă suc de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Mazărea curăţată se pune la fiert 10 minute în apă cu sare. Se scurge apoi fără a arunca apa de fiert. Se păstrează câteva boabe pentru servit.

Se adaugă coriandrul, pătrunjelul, mugurii de pin, parmezanul, uleiul şi sucul de lămâie. Se mixează si se potriveşte gustul de sare şi piper.

In apa în care a fiert mază­rea se fierb şi pastele, se scurg şi se amestecă imediat cu sosul şi mazărea boabe păstrată. Se servesc imediat.

Paste cu pesto de mazare si parmezan

Paste_cu_pesto_de_mazare_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.