Paste cu piept de pui si capere
PrinteazaPaste cu piept de pui si capere din: paste, piept de pui, ulei, capere, usturoi, busuioc.
- 1 piept de pui
- 300 g paste
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 ardei capia
- 2 căţei de usturoi
- 100 ml suc (pastă de roşii) sare
- busuioc verde
Mod de preparare:
Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet, într-o tigaie se rumeneşte usturoiul în ulei. Se adaugă cubuleţe de carne şi se lasă să se rumenească.
Se coc ardeii, se decojesc şi se pasează. într-o tigaie se pun o lingură de ulei de măsline, pasta de ardei, 1 căţel de usturoi tocat şi pasta de roşii.
Se lasă să fiarbă, apoi se adaugă busuioc.
Se toarnă sosul peste came şi se lasă 2 minute pe foc. Pastele se scurg, se aşază în farfurii, se toarnă sosul şi se decorează cu busuioc.
Pofta buna!