Paste cu piept de pui si gorgonzola

Printeaza

Paste cu piept de pui si gorgonzola din: paste, piept de pui, ciuperci, unt, ulei de masline, ceapa, smantana, gorgonzola, sare, piper, patrunjel, parmezan.

Ingrediente:Paste cu piept de pui si gorgonzola

  • 1 punga paste
  • 1 piept de pui, dezosat, taiat bucati
  • 200-300 g ciuperci proaspete, feliate
  • 3 linguri de unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 1 ceasca smantana
  • gorgonzola maruntita
  • sare si piper
  • parmezan proaspat ras si patrunjel tocat pentru servire

 

Mod de preparare:

Topiti o lingura de unt si ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati carnea de pui si gatiti aproximativ 12 minute, condimentati cu sare si piper dupa gust si pastrati deoparte.

Topiti restul de doua linguri de unt in aceeasi tigaie la foc mediu.

Adaugati ciupercile si gatiti pentru aproximativ 5 minute. Se adauga ceapa si gatiti pentru inca 3 minute. Adaugati smantana si gatiti timp de aproximativ un minut, amestecand in mod regulat.

Reduceti focul la mic si adaugati gorgonzola. Incorporati carnea de pui, se amesteca pentru a se combina si mai gatiti cateva minute.

Intre timp, gatiti pastele intr-o oala cu apa clocotita si sare al dente. Se scurg bine si se clatesc cu apa calda. Serviti pastele cu sos de pui si ciuperci. Garnisiti cu parmezan si patrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.