Paste cu pui la tigaie

Printeaza

Paste cu pui la tigaie din: paste farfalle, piept d epui, ardei gras, unt, mazare, boia, piper alb, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:Paste cu pui la tigaie

  • 400 g paste farfalle
  • 400 g piept de pui
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g unt
  • 200 g mazare
  • boia
  • piper alb macinat
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui pastele la fiert în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scurgi, păstrezi zeama şi eviţi să le speli sub jet de apă, deoarece îşi pierd gustul. Cureţi şi speli ardeii graşi. îi tai cubuleţe şi-i pui într-un bol. Fierbi mazărea şi o scurgi.

Speli pieptul de pui, îl usuci pe şerveţele de bucătărie şi-l tai bucăţele. Incingi 50 g de unt într-o tigaie încăpătoare, adaugi cubuleţele de ardei gras şi căleşti 1-2 minute. Adaugi mazărea şi mai laşi 3 minute. Pui legumele într-un bol. Topeşti în tigaie untul rămas şi prăjeşti bucăţelele de pui.

Le condimentezi cu boia, piper alb şi sare după gust. Adaugi legumele călite din bol, pastele farfalle, 4-5 linguri cu zeama de la paste şi laşi la fiert 5 minute. Dai deoparte şi laşi să se răcorească. Serveşti pastele ornate cu pătrunjel tocat.

Paste cu pui la tigaie

Paste cu pui la tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.