Paste cu pui, muştar şi miere

Printeaza

Paste cu pui, muştar şi miere

Ingrediente:Paste cu pui, muştar şi miere

  • 300g paste farfalle sau alte forme
  • 3linguri de maioneză cu conţinut redus de grăsimi
  • 1 linguriţă cu vârf de muştar integral
  • 1 linguriţă de miere
  • 300g de pui gătit tăiat în bucăţi mari
  • 4fire de ceapă verde, tăiate fin (sau folosiţi1/2 de ceapă roşie, tăiată felii)
  • 1 legătură de busuioc frunzele rupte
  • 4 roşii, tăiate în sferturi, apoi fiecare bucată tăiată în jumătate

Mod de preparare:

Se fierb pastele şi se răcesc sub jetul de apă rece. Se amestecă maioneza, muştarul şi mierea într-un bol mare şi se adaugă şi puţină apă, pentru a obţine un dressing de consistenţa smântânii dulci.

Apoi, se adaugă pastele, puiul, ceapa, busuiocul şi roşiile, se asezonează şi se amestecă uşor.

1 comentariu

  1. O reteta simpla si gustoasa. Imi plac foarte mult pastele cu pui. Sigur o sa repet reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.