Paste cu pui, muştar şi miere
PrinteazaPaste cu pui, muştar şi miere
- 300g paste farfalle sau alte forme
- 3linguri de maioneză cu conţinut redus de grăsimi
- 1 linguriţă cu vârf de muştar integral
- 1 linguriţă de miere
- 300g de pui gătit tăiat în bucăţi mari
- 4fire de ceapă verde, tăiate fin (sau folosiţi1/2 de ceapă roşie, tăiată felii)
- 1 legătură de busuioc frunzele rupte
- 4 roşii, tăiate în sferturi, apoi fiecare bucată tăiată în jumătate
Mod de preparare:
Se fierb pastele şi se răcesc sub jetul de apă rece. Se amestecă maioneza, muştarul şi mierea într-un bol mare şi se adaugă şi puţină apă, pentru a obţine un dressing de consistenţa smântânii dulci.
Apoi, se adaugă pastele, puiul, ceapa, busuiocul şi roşiile, se asezonează şi se amestecă uşor.
O reteta simpla si gustoasa. Imi plac foarte mult pastele cu pui. Sigur o sa repet reteta.