Paste cu pui si mozzarella

Printeaza

Paste cu pui si mozzarella din: piept de pui, paste, ceapa, ulei, mozzarella, oua, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu pui si mozzarella

  • un piept de pui, tocat
  • o pungă paste
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 150 g mozzarella
  • 2 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie mărunt si se pune la călit în ulei. Pastele se pun la fiert. Se adaugă carnea tocată şi se lasă 10 minute, cât să se schimbe culoarea, să devină albă.

Se amestecă apoi carnea şi ceapa cu 100 g mozzarella rasă, pastele scurse, sare, piper şi gălbenuşurile, apoi amestecul se pune într-un vas de cuptor.

Se bat albuşurile spumă, se amestecă cu restul de brânză şi se toarnă deasupra.

Se lasă la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.