Paste cu pui, spanac si parmezan
PrinteazaPaste cu pui, spanac si parmezan din: paste, ulei de masline, pulpe d epui, spanac, usturoi, parmezan, sare, piper.
- 1 pachet paste
- 2 linguri ulei de masline
- 2 pulpe de pui
- 700 gr spanac
- 1 lingura usturoi tocata
- parmezan ras
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Incalzeste 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si prajeste 2 pulpe de pui pana se patrund pana la os. Scoatele din tigaie si taie-le bucati mici. Intre timp, fierbe pastele cu un 1 minut mai putin decat ar trebui ca sa iasa al dente.
Adaugă 700 g de spanac proaspat si lasa-l pe foc pana se inmoaie, cam 1 minut. Pastreaza apa in care au fiert pastele, pe care, dupa ce le scurgi, le pui in tigaie, impreuna cu spanacul.
Adauga si puiul, 1 lingura de usturoi tocat, mult parmezan ras si apa de la paste, pentru a avea putin lichid in care sa se amestece aromele. Pune sare si piper si serviti.
Paste cu pui, spanac si parmezan
Pofta buna!