Paste cu rodie

Printeaza

Paste cu rodie din: paste, unt, parmezan, rodie, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu rodie

  • 250 g paste scurte
  • 250 g paste scurte
  • 45 g unt 82% grăsime
  • 30 g parmezan răzuit
  • 1/2 rodie
  • măsline
  • 1 linguriţă coajă de lămâie
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • miere
  • pătrunjel
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Intr-o oală se toarnă apă şi se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe pungă.

Separat, într-o tigaie se topeşte untul, apoi se toarnă sucul şi zeama de la lămâie, mierea şi parmezanul ras. Când pastele sunt fierte, se scurge apa şi se amestecă cu sosul de lămâie, rodiile, măslinele; se condimentează după gust, cu sare şi piper.

Se servesc pastele imediat, stropite cu puţin ulei de măsline şi presărate cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.