Paste cu rosii, ciuperci si busuioc
PrinteazaPaste cu rosii, ciuperci si busuioc din: paste, rosii, ciuperci, branza, busuioc, usturoi, ulei de masline, sare.
Ingrediente:
- 200 g paste
- 10 roşii
- 4-5 ciuperci
- 4-5 linguri brânză rasă, opţional
- frunze de busuioc, opţional
- 1 căţel usturoi
- ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Speli roşiile sub jet de apă, le ştergi şi le dai cu ulei de măsline şi cu sare. încingi cuptorul, întinzi hârtie de copt într-o tavă şi aşezi roşiile.
Le ţii la copt aproximativ 35 de minute. La fel procedezi şi cu ciupercile. Intre timp, prepari pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Le ţii la scurs. îndepărtezi pieliţa roşiilor după ce s-au răcit, încingi o lingură de ulei şi adaugi pastele, amesteci, pui roşiile jumătăţi, ciupercile tăiate feliuţe, căţelul de usturoi, bine spălat şi puţin zdrobit şi sare.
Dai vasul la cuptorul încins aproximativ 10 minute. Le serveşti, dacă vrei, decorate cu busuioc şi cu brânză rasă.
Paste cu rosii, ciuperci si busuioc
Pofta buna!