Paste cu rosii, ciuperci si busuioc

Printeaza

Paste cu rosii, ciuperci si busuioc din: paste, rosii, ciuperci, branza, busuioc, usturoi, ulei de masline, sare.

Paste_cu_rosii_ciuperci_si_busuioc

Ingrediente:

  • 200 g paste
  • 10 roşii
  • 4-5 ciuperci
  • 4-5 linguri brânză rasă, opţional
  • frunze de busuioc, opţional
  • 1 căţel usturoi
  • ulei de măsline
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli roşiile sub jet de apă, le ştergi şi le dai cu ulei de măsline şi cu sare. încingi cuptorul, întinzi hârtie de copt într-o tavă şi aşezi roşiile.

Le ţii la copt aproximativ 35 de minute. La fel procedezi şi cu ciu­percile. Intre timp, prepari pastele conform instrucţiu­nilor de pe ambalaj.

Le ţii la scurs. îndepărtezi pieliţa roşiilor după ce s-au răcit, încingi o lingură de ulei şi adaugi pastele, amesteci, pui roşiile jumătăţi, ciuper­cile tăiate feliuţe, căţelul de usturoi, bine spălat şi puţin zdrobit şi sare.

Dai vasul la cuptorul încins aproxima­tiv 10 minute.  Le serveşti, dacă vrei, decorate cu busuioc şi cu brânză rasă.

Paste cu rosii, ciuperci si busuioc

Paste_cu_rosii_ciuperci_si_busuioc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.