Paste cu rosii si branza de oaie

Printeaza

Paste cu rosii si branza de oaie din: rosii, usturoi, oregano, paste fainoase, sare, unt, ulei de masline, piper, seminte de pin, telemea de oaie.

Ingrediente:Paste cu rosii si branza de oaie

  • 800 g rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de oregano
  • 400 g paste fainoase
  • sare
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • piper
  • 30 g seminte de pin
  • 100 g telemea de oaie

 

 

Mod de preparare:

Se spala rosiile, se scufunda in apa clocotita, se curata de pielita si se taie marunt. Usturoiul curatat se taie feliute.

Se fierb pastele al dente in apa cu sare. Se pune la incins o lingura de ulei si una de unt si se caleste usturoiul circa un minut, dupa care se adauga rosiile, oregano, sare si piper si se lasa 5 minute sa fiarba incet.

Se incorporeaza pastele fierte si scurse, se amesteca bine si se gusta inca o data de sare si piper.

Se incinge restul de ulei si de unt si se rumenesc semintele de pin, care se presara peste melcisori  impreuna cu telemeaua sfaramata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.