Paste cu rosii si busuioc
PrinteazaPaste cu rosii si busuioc din: rosii, usturoi, busuioc, ulei de masline, sare, piper, paste, parmezan.
- 4 rosii
- 2 catei de usturoi
- 1 cana busuioc proaspat
- 1/4 cana ulei de masline
- sare
- piper
- aproximativ 300 g paste
- 150 g parmezan
Mod de preparare:
Fierbeti pastele in acord cu instructiunile de pe ambalaj. In timp ce pastele fierb, taiati marunt rosiile si usturoiul, tocati busuiocul.
Puneti aceste ingrediente intr-un castron, adaugati ulei de masline, sare si piper dupa gust si amestecati-le bine.
Cand pastele sunt gata, scurgeti apa si amestecati-le cu jumatate din sos.
Adaugati restul de sos si presarati cu parmezan ras.
Inainte de a servi, ornati cu frunze de busuioc.
Pofta buna!