Paste cu rosii si capere
PrinteazaPaste cu rosii si capere din: paste, bacon, capere, ulei, sare, piper, rosii, parmezan, patrunjel.
- 0 pungă paste
- 250 g bacon
- 2 linguri capere
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Pentru servit:
- roşii
- parmezan
- 2-3 fire pătrunjel
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Intre timp, într-o lingură de ulei, se rumeneşte baconul tăiat fâşii sau cubuleţe.
Se adaugă pastele bine scurse, se toarnă restul de ulei, se adaugă şi caperele şi se amestecă.
Se mai lasă aproximativ 2 minute, se trage vasul de pe foc, se pun sare, piper şi parmezan, după gust, şi se aduc pastele la masă cu roşii proaspete ca garnitură si pătrunjel.
Paste cu rosii si capere
Pofta buna!