Paste cu rosii si capere

Printeaza

Paste cu rosii si capere din: paste, bacon, capere, ulei, sare, piper, rosii, parmezan, patrunjel.

Ingrediente:Paste_cu_rosii_si_capere

  • 0 pungă paste
  • 250 g bacon
  • 2 linguri capere
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • roşii
  • parmezan
  • 2-3 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Intre timp, într-o lingură de ulei, se rumeneşte baconul tăiat fâşii sau cubuleţe.

Se adaugă pastele bine scurse, se toarnă restul de ulei, se adaugă şi caperele şi se amestecă.

Se mai lasă aproximativ 2 minute, se trage vasul de pe foc, se pun sare, piper şi parmezan, după gust, şi se aduc pastele la masă cu roşii proaspete ca garnitură si pătrunjel.

Paste cu rosii si capere

Paste_cu_rosii_si_capere

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.