Paste cu soia si sos de roşii
PrinteazaPaste cu soia si sos de roşii
- 500 g paste colorate
- 1 pachet de soia granule
- 1 linguriţă condiment tip Delikat
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 1 ţelină mică
- 2-3 linguri pastă de roşii
- 1 căţel de usturoi
- sare
- piper
- cimbru
- 1 gogoşar din oţet pentru ornat
- ulei
Mod de preparare:
Pui la fiert o oală cu apă şi condiment şi când dă în clocot adaugi soia şi o laşi să fiarbă 30 de minute. Separat, fierbi pastele în apă cu sare aproximativ 10 minute, după care le strecori şi le treci printr-un jet de apă rece.
După ce a fiert soia, o strecori şi o laşi deoparte. Cureţi ceapa, morcovul şi ţelina, tai ceapa mărunt şi dai morcovul şi ţelina pe râzătoare, apoi le pui să se călească în ulei. Când s-au înmuiat toate legumele adaugi pasta de roşii, usturoiul pisat, soia scursă bine, sare, piper şi cimbru după gust.
Le mai fierbi împreună 15-20 de minute, amestecând mereu cu o lingură de lemn, ca să nu se prindă de cratiţă. Aşezi apoi pe un platou pastele fierte, peste ele sosul de roşii cu soia şi decorezi cu ineluşe de gogoşar din oţet.
Paste cu soia si sos de roşii
Poftă bună!
Incoming search terms:
- paste cu soia si sos de rosii