Paste cu somon si marar

Printeaza

Paste cu somon si marar din: paste, file de somon, sare, piper, unt, ulei, lamaie, marar.

Ingrediente:Paste cu somon si marar

  • 3 fileuri de somon
  • sare
  • piper
  • unt
  • 300 g paste
  • ulei de masline
  • usturoi
  • lamaie
  • migdale

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180°C.

Presară cu sare şi piper 3 fileuri de somon proaspăt, unge cu câte un cub de unt şi înveleşte în folie de aluminiu. Aşază peştele în tava de copt şi dă la cuptor 12-15 minute şi apoi desfă peştele fâşii.

Fierbe 300 g paste – linguine în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, apoi scurge de lichid şi stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi 2 linguri păstrate deoparte din apa de fiert

Intr-un tocător electric mărunţeşte o legătură de mărar cu 50 g migdale, 1 căţel de usturoi şi 4 linguri ulei de măsline, până obţii sosul pesto. Adaugă zeama şi coaja răzuită de la 1/2 lămâie şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Combină pastele, sosul pesto şi somonul şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.