Paste cu somon si sos de rosii

Printeaza

Paste cu somon si sos de rosii din: file de somon, penne, isturoi, ceapa, vodca, sos de rosii, smantana, ulei de masline, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Paste cu somon si sos de rosii

  • 1 file de somon
  • 250 g penne, fierte al dente
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1/2 ceapa, cuburi
  • 1/3 ceasca de vodca
  • 1/3 ceasca sos de rosii
  • 1/3 ceasca smantana
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Incalziti o tigaie si prajiti bucatile de somon, apoi pastrati deoparte. Intr-o tigaie mare, prajiti usturoi in ulei de masline la foc mediu-mare pana se rumeneste. Se adauga ceapa si se caleste pentru 3-4 minute.

Adaugati vodca peste ceapa și gatiti cateva minute. Adaugati sosul si se amesteca bine. Se presara putina sare si piper. Incorporati smantana si lasati sa fiarba.

Adaugati somonul si pastele si se amesteca.

Serviti cu busuioc proaspat tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.