Paste cu somon si sos de rosii
PrinteazaPaste cu somon si sos de rosii din: file de somon, penne, isturoi, ceapa, vodca, sos de rosii, smantana, ulei de masline, sare, piper, busuioc.
- 1 file de somon
- 250 g penne, fierte al dente
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1/2 ceapa, cuburi
- 1/3 ceasca de vodca
- 1/3 ceasca sos de rosii
- 1/3 ceasca smantana
- ulei de masline
- sare si piper
- busuioc
Mod de preparare:
Incalziti o tigaie si prajiti bucatile de somon, apoi pastrati deoparte. Intr-o tigaie mare, prajiti usturoi in ulei de masline la foc mediu-mare pana se rumeneste. Se adauga ceapa si se caleste pentru 3-4 minute.
Adaugati vodca peste ceapa și gatiti cateva minute. Adaugati sosul si se amesteca bine. Se presara putina sare si piper. Incorporati smantana si lasati sa fiarba.
Adaugati somonul si pastele si se amesteca.
Serviti cu busuioc proaspat tocat.
Pofta buna!