Paste cu somon si sparanghel

Printeaza

Paste cu somon si sparanghel din: paste fettuccine (sau tăiţei), sparanghel sau broccoli, sare, piper negru, file de cod, ulei de masline, salam chorizo, seminţe de pin prăjite.

Paste_cu_somon_si_sparanghel

Ingrediente:

  • 125 g paste fettuccine (sau tăiţei)
  • 75 g sparanghel sau broccoli
  • sare si piper negru
  • 1 bucată groasă de file de cod (300 g), tăiată în jumătate
  • 1 linguriţă cu ulei de măsline
  • 3 felii subţiri de salam chorizo
  • 1 lingură cu seminţe de pin prăjite

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la temperatură mare. Fierbe pastele în apă sărată, conform instrucţiunilor de pe pachet, aproximativ 8 minute.

In ultimele 3 minute de fierbere adaugă legumele, între timp, asezonează codul, pune-l în tava de aragaz, stropeşte-l cu puţin ulei şi aranjează deasupra feliile de chorizo.

Lasă-l 5 minute la cuptor, să se coacă. Scurge pastele şi legumele şi împarte-le între 2 farfurii. Pune peştele deasupra. Presară seminţele de pin şi stropeşte cu puţin ulei.

Paste cu somon si sparanghel

Paste_cu_somon_si_sparanghel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.