Paste cu somon si sparanghel
PrinteazaPaste cu somon si sparanghel din: paste fettuccine (sau tăiţei), sparanghel sau broccoli, sare, piper negru, file de cod, ulei de masline, salam chorizo, seminţe de pin prăjite.
Ingrediente:
- 125 g paste fettuccine (sau tăiţei)
- 75 g sparanghel sau broccoli
- sare si piper negru
- 1 bucată groasă de file de cod (300 g), tăiată în jumătate
- 1 linguriţă cu ulei de măsline
- 3 felii subţiri de salam chorizo
- 1 lingură cu seminţe de pin prăjite
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la temperatură mare. Fierbe pastele în apă sărată, conform instrucţiunilor de pe pachet, aproximativ 8 minute.
In ultimele 3 minute de fierbere adaugă legumele, între timp, asezonează codul, pune-l în tava de aragaz, stropeşte-l cu puţin ulei şi aranjează deasupra feliile de chorizo.
Lasă-l 5 minute la cuptor, să se coacă. Scurge pastele şi legumele şi împarte-le între 2 farfurii. Pune peştele deasupra. Presară seminţele de pin şi stropeşte cu puţin ulei.
Paste cu somon si sparanghel
Pofta buna!