Paste cu sos de branza

Printeaza

Paste cu sos de branza din: paste, sunca, smantana, crema de branza, unt, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu sos de branza

  • 200 g paste
  • 4 felii sunca
  • 150 ml smântână de gătit
  • 200 g cremă de brânză cu verdeată
  • 25 g unt
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se pune apă la fiert şi apoi se pun pastele. Se lasă să fiarbă conform instructiunilor de pe pachet.

Între timp, în unt topit, se rumeneşte sunca. Se adaugă apoi smântâna şi crema de brânză si se lasă pe foc 2 minute. Se pun imediat pastele, sarea si piperul, după gust, apoi se amestecă prin scuturarea tigăii.

Se lasă 3 minute pe foc şi se aduc la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.