Paste cu sos de ciuperci si masline
PrinteazaPaste cu sos de ciuperci si masline din: penne, ciuperci porcini, ciuperci champignon, masline verzi, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper alb.
- 300 g penne
- 150 g ciuperci porcini
- 200 g ciuperci Champignon
- 100 g masline verzi
- 1 catel de usturoi
- 30 ml ulei de masline extravirgin
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Taiati usturoiul in felii subtiri si caliti-le in uleiul de masline pana ce devin aurii. Adaugati apoi ciupercile taiate in bucatele si lasati vasul pe foc potrivit timp de 3-4 minute, dupa care adaugati maslinele verzi taiate rondele.
Mai lasati pe foc inca 3-4 minute, iar la sfarsit adaugati sare si piper.
Puneti la fiert in apa cu sare pastele si scoateti-le atunci cand sunt al dente. Puneti pastele pe farfurie, adaugati sosul pregatit in prealbail si decoati cu patrunjel proaspat.
Pofta buna!