Paste cu sos de ciuperci si masline

Printeaza

Paste cu sos de ciuperci si masline din: penne, ciuperci porcini, ciuperci champignon, masline verzi, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper alb.

Ingrediente:Paste cu sos de ciuperci si masline

  • 300 g penne
  • 150 g ciuperci porcini
  • 200 g ciuperci Champignon
  • 100 g masline verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 30 ml ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Taiati usturoiul in felii subtiri si caliti-le in uleiul de masline pana ce devin aurii. Adaugati apoi ciupercile taiate in bucatele si lasati vasul pe foc potrivit timp de 3-4 minute, dupa care adaugati maslinele verzi taiate rondele.

Mai lasati pe foc inca 3-4 minute, iar la sfarsit adaugati sare si piper.

Puneti la fiert in apa cu sare pastele si scoateti-le atunci cand sunt al dente. Puneti pastele pe farfurie, adaugati sosul pregatit in prealbail si decoati cu patrunjel proaspat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.