Paste cu sos de rosii, parmezan si branza de capra
PrinteazaO reteta de paste cu sos de rosii, sare, rucola, ceapa, usturoi, ciuperci champignon, unt, o cutir rosii, piper, branza telemea si parmezan ras.
- 350 g rigatoni
- sare
- 100 g rucola
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 250 g ciuperci champignon
- 1 lingură unt
- 1 cutie roşii pentru pizza (850 ml)
- piper
- 50 g brânză telemea de capră
- 30 g parmezan ras
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Pregătiţi rucola şi tăiaţi-o bucăţi. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, apoi tocaţi-le cuburi. Pregătiţi ciupercile, tăiaţi-le codiţele, apoi tăiaţi ciupercile rondele.
Incingeţi untul într-o tigaie şi prăjiţi ciupercile. Adăugaţi amestecul cu ceapă şi usturoi, căliţi-le uşor şi stingeţi cu roşiile pentru pizza. Fierbeţi sosul circa 5 minute, apoi condimentati-l cu sare şi piper.
Scurgeţi pastele şi amestecaţi-le în cele din urmă cu rucola şi sosul preparat mai înainte. Presăraţi pastele cu parmezanul şi brânza de capră.
Poftă bună!