Paste cu sos de roşii şi busuioc
PrinteazaPaste cu sos de roşii şi busuioc din: ulei de masline, usturoi, rosii, bulion, tagliatelle, mozzarella si busuioc.
- 1 lingura ulei de masline
- 1-2 catei de usturoi zdrobit
- 800 g rosii
- 1 lingura bulion
- 400 g tagliatelle sau alte paste
- 150 g mozzarella, taiata in bucati mici
- 2 linguri busuioc proaspat
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o tigaie şi se căleşte usturoiul zdrobit, 1 minut. Se adaugă roşiile şi se asezonează cu sare şi piper. Se călesc 15-20 de minute, pâfiă când roşiile se zdrobesc. Se adaugă bulionul şi se fierbe cea 5 minute, până când se îngroaşă sosul.
Intre timp, se prepară pastele conform instrucţiunilor de pe pachet. Se scurs şi se amestecă cu sosul şi cu bucăţile de mozzarella. Se serveşte cu frunze de busuioc şi piper negru.
Paste cu sos de roşii şi busuioc
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu rosii si busuioc
Pastele astea cu rosii si busuioc trebuie sa le incerc si eu