Paste cu sos de roşii şi busuioc

Printeaza

Paste cu sos de roşii şi busuioc din: ulei de masline, usturoi, rosii, bulion, tagliatelle, mozzarella si busuioc.

Ingrediente:Paste_cu_sos_de_rosii_si_busuioc

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi zdrobit
  • 800 g rosii
  • 1 lingura bulion
  • 400 g tagliatelle sau alte paste
  • 150 g mozzarella, taiata in bucati mici
  • 2 linguri busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se căleşte usturoiul zdrobit, 1 minut. Se adaugă roşiile şi se asezonează cu sare şi piper. Se călesc 15-20 de minute, pâfiă când roşiile se zdrobesc. Se adaugă bulionul şi se fierbe cea 5 minute, până când se îngroaşă sosul.

Intre timp, se prepară pastele conform instrucţiu­nilor de pe pachet. Se scurs şi se amestecă cu sosul şi cu bucăţile de mozzarella. Se serveşte cu frunze de bu­suioc şi piper negru.

Paste cu sos de roşii şi busuioc

Paste_cu_sos_de_rosii_si_busuioc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • paste cu rosii si busuioc

1 comentariu

  1. Pastele astea cu rosii si busuioc trebuie sa le incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.