Paste cu sos de rosii – simplu si usor

Printeaza

Paste cu sos de rosii din: spaghete, rosii, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu sos de rosii

  • 400 g spaghetti
  • 250 g roşii proaspete sau roşii la cutie
  • usturoi
  • pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune la fiert apă cu sare; când fierbe apa, adaugă pastele şi fierbe-le exact cât este indicat pe cutie.

Intr-o tigaie, căleşte puţin usturoiul tăiat felii în ulei de măsline (pentru aromă), şi pune în uleiul din tigaie roşiile tăiate cubulete. Adaugă sare şi piper după gust şi lasă-le să se pătrundă.

Scurge pastele (nu le clăti!), amestecă-le cu sosul de roşii. Serveste-le fierbinţi, presărate cu pătrunjelul fin tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.