Paste cu sos verde de patrunjel

Printeaza

Paste cu sos verde de patrunjel din: patrunjel, nuca, parmezan, usturoi, ulei, paste, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu sos verde de patrunjel

  • 4 legături pătrunjel
  • 10 mieji de nucă
  • 2 linguri parmezan
  • 2 căţei usturoi
  • 4-5 linguri ulei
  • 300 g paste
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In bolul unui mixer se pune pătrunjelul tăiat mai mare. Se adaugă nucile, parmezanul şi usturoiul feliat. Se mixează adăugând uleiul până se obţine consistenţa dorită.

Se fierb pastele şi se amestecă imediat cu sosul de pătrunjel.

Se potriveşte de sare şi piper şi se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.