Paste cu spanac, feta si bacon
PrinteazaO reteta de paste cu spanac, feta si bacon din: paste, ulei de masline, bacon, ceapa, spanac, sos de ardei iute si branza de feta.
- 400g de paste
- 60 ml ulei de masline
- 250 g bacon, taiat marunt
- doua cepe medii, taiate felii
- 400 g de spanac
- 30-60 ml de sos de ardei iute
- 200 g de branza feta
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le, pastrand o parte o parte din apa pentru a inmuia taiteii.
In acest timp, incalzeste jumatate din uleiul de masline si prajeste baconul. Scoate-l din oala si pune-l deoparte. Caleste ceapa pana devine aurie. Adauga spanacul si amesteca.
Adauga amestecul de bacon si spanac cu pastele, restul de ulei, sosul de ardei iute si jumatate din branza feta. Restul de branza pastreaza-o pentru decorare.
Paste cu spanac, feta si bacon
Poftă bună!