Paste cu spanac, feta si bacon

Printeaza

O reteta de paste cu spanac, feta si bacon din: paste, ulei de masline, bacon, ceapa, spanac, sos de ardei iute si branza de feta.

Ingrediente:Paste cu spanac, feta si bacon

  • 400g de paste
  • 60 ml ulei de masline
  • 250 g bacon, taiat marunt
  • doua cepe medii, taiate felii
  • 400 g de spanac
  • 30-60 ml de sos de ardei iute
  • 200 g de branza feta

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le, pastrand o parte o parte din apa pentru a inmuia taiteii.

In acest timp, incalzeste jumatate din uleiul de masline si prajeste baconul. Scoate-l din oala si pune-l deoparte. Caleste ceapa pana devine aurie. Adauga spanacul si amesteca.

Adauga amestecul de bacon si spanac cu pastele, restul de ulei, sosul de ardei iute si jumatate din branza feta. Restul de branza pastreaza-o pentru decorare.

Paste cu spanac, feta si bacon

Paste cu spanac, feta si bacon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.