Paste cu spanac si crema de branza
PrinteazaPaste cu spanac si crema de branza din: tagliatelle, ulei de masline, usturoi, spsnac, crema de branza, lamaie, somon afumat, busuioc.
- 100g de tagliatelle
- 1 linguriţă ulei de măsline
- 1 căţel de usturoi, tocat fin
- 50g de spanac
- 75g cremă de brânză
- coaja rasă şi zeama de la 1/2 lămâie
- 75g de somon afumat, feliat
- 1 mână mică de busuioc, tocat
Mod de preparare:
Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, încinge uleiul într-o cratiţă mare şi căleşte usturoiul 1-2 minute, până când se înmoaie. Adaugă spanacul şi lasâ-l şi pe el să se înmoaie. Incorporează crema de brânză, coaja rasă şi zeama de lămâie şi nişte piper negru.
Scurge pastele, dar pune deoparte câteva linguri de apă în care au fiert. Adaugă în sos somonul, busuiocul şi pastele, împreună cu apa pusă deoparte, pentru a fluidiza sosul. Amestecă totul bine şi asezonează cu încă puţin piper, după gust, înainte de a servi pastele.
Paste cu spanac si crema de branza
Pofta buna!