Paste cu sunca si sos de branza

Printeaza

Paste cu sunca si sos de branza din: paste, sunca, smantana, unt, crema de branza, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu sunca si sos de branza

  • 200 g paste
  • 4 felii şuncă
  • 150 ml smântână de gătit
  • 200 g cremă de brânză cu verdeaţă
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pune apă ia fiert şi apoi se pun pasteîe. Se lasă să fiarbă conform instrucţiunilor de pe pachet. Intre timp, în unt topit, se rumeneşte şunca.

Se adaugă apoi smântână şi crema de brânză şi se lasă pe foc 2 minute.

Se pun imediat pastele, sarea şi piperul, după gust, apoi se amestecă prin scuturarea tigăii. Se lasă 3 minute pe foc şi se aduc la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.