Paste cu ton si ceapa
PrinteazaPaste cu ton si ceapa din: paste, conserve ton, rosii, ceapa verde, masline, lamaie, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 500 g paste
- 2 conserve de ton
- 2 roşii
- 3 fire de ceapă verde
- 200 g măsline
- zeamă de lămâie
- ulei
- 1 legătură de pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, se scurg şi se trec pe sub jet de apă rece. Se pun într-un castron, se stropesc cu zeamă de lămâie şi ulei. Se adaugă roşiile tăiate feliuţe, ceapa verde tocată, măslinele, pătrunjelul tocaf mărunt şi tonul scurs şi zdrobit.
Se potriveşte de sare şi piper şi se amestecă bine.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/paste-cu-ton-si-ceapa html