Paste cu ton si usturoi

Printeaza

Paste cu ton si usturoiPaste cu ton si usturoi

Ingrediente:

  • 1 cutie ton
  • 2 căţei usturoi
  • puţin ulei de măsline
  • 250 g paste
  • sare, piper
  • ardei iute
  • pătrunjel
  • câteva roşii sau 1 pahar suc de roşii
  • 2 linguri vin alb sec

 

Mod de preparare:

Se face sosul astfel: într-o tigaie se pune uleiul cu usturoiul tocat, după care se pun tonul, sucul de roşii, vinul, sarea şi piperul. Se lasă la fiert, să scadă puţin.

Se pune un pic de sos într-un castron, după care se pun pastele fierte şi scurse (pastele nu trebuie fierte complet, ele trebuie să rămână puţin tari), iar deasupra lor se pun restul de suc, pătrunjelul tocat şi ardeiul iute tocat (atât cât îţi place de iute). Se servesc calde, cu un vin alb sec.

Paste cu ton si usturoi

Paste cu ton si usturoi2.jpgPaste cu ton si usturoi3.jpgPaste cu ton si usturoi4.jpgPaste cu ton si usturoi.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • paste cu ton si usturoi
  • paste cu ton si sos alb
  • paste cu ton

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.