Paste cu ton si usturoi
PrinteazaIngrediente:
- 1 cutie ton
- 2 căţei usturoi
- puţin ulei de măsline
- 250 g paste
- sare, piper
- ardei iute
- pătrunjel
- câteva roşii sau 1 pahar suc de roşii
- 2 linguri vin alb sec
Mod de preparare:
Se face sosul astfel: într-o tigaie se pune uleiul cu usturoiul tocat, după care se pun tonul, sucul de roşii, vinul, sarea şi piperul. Se lasă la fiert, să scadă puţin.
Se pune un pic de sos într-un castron, după care se pun pastele fierte şi scurse (pastele nu trebuie fierte complet, ele trebuie să rămână puţin tari), iar deasupra lor se pun restul de suc, pătrunjelul tocat şi ardeiul iute tocat (atât cât îţi place de iute). Se servesc calde, cu un vin alb sec.
Paste cu ton si usturoi
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu ton si usturoi
- paste cu ton si sos alb
- paste cu ton