Ciorbă de Perișoare Tradițională – Aromă Autentică Românească din: carne tocata, orez, oua, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, suc de rosii, leustean, sare, piper, apa. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de perișoare cu un echilibru perfect de proteine, carbohidrați și grăsimi. Un fel de mâncare sățios și istoric, perfect pentru o masă în familie. Ingrediente: 500 […]
Paste cu usturoi
PrinteazaPaste cu usturoi din: paste, usturoi, ardei, ulei, sare.
Ingrediente:
- 400 g paste
- 2 căţei de usturoi
- ardei iute
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Paste cu usturoi: Pastele se fierb în apă clocotită cu sare şi se strecoară. In acest timp se încălzeşte 1/2 pahar ulei, în care se adaugă usturoiul şi ardeiul iute, tăiaţi mărunt.
Pastele se amestecă cu compoziţia de ulei. Se servesc fierbinţi.
Pofta buna!
Lasagna, un renumit preparat în bucătăria italiană, are o istorie bogată care se împletește cu evoluția pastelor. Rădăcinile sale pot fi urmărite încă din timpurile antice, deși forma modernă a lasagna pe care o cunoaștem astăzi a evoluat semnificativ de la primele sale […]
Sarmale de Post cu Bulgur și Spanac
Sarmale de Post cu Bulgur și Spanac din: varza murata, bulgur, spanac, dovlecel, ardei, ulei de avocado, sare, piper, menta, coriandru. Această variantă a sarmalelor de post îmbină bulgurul bogat în fibre cu frunzele verzi de spanac, aducând un plus de sănătate și gust în acest preparat tradițional. Perfectă pentru cei care doresc să experimenteze […]
Simplu si bun!