Paste cu usturoi

Printeaza

Paste cu usturoi din: paste, usturoi, ardei, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 2 căţei de usturoi
  • ardei iute
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Paste cu usturoi: Pastele se fierb în apă clocotită cu sare şi se strecoară. In acest timp se încălzeşte 1/2 pahar ulei, în care se adaugă usturoiul şi ardeiul iute, tăiaţi mărunt.

Pastele se amestecă cu compoziţia de ulei. Se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

 

 

Ciorbă de Perișoare Tradițională – Aromă Autentică Românească

Ciorbă de Perișoare Tradițională – Aromă Autentică Românească din: carne tocata, orez, oua, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, suc de rosii, leustean, sare, piper, apa. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de perișoare cu un echilibru perfect de proteine, carbohidrați și grăsimi. Un fel de mâncare sățios și istoric, perfect pentru o masă în familie. Ingrediente: 500 […]

 

Sarmale de Post cu Bulgur și Spanac

Sarmale de Post cu Bulgur și Spanac din: varza murata, bulgur, spanac, dovlecel, ardei, ulei de avocado, sare, piper, menta, coriandru. Această variantă a sarmalelor de post îmbină bulgurul bogat în fibre cu frunzele verzi de spanac, aducând un plus de sănătate și gust în acest preparat tradițional. Perfectă pentru cei care doresc să experimenteze […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ion Avranceanu

    Simplu si bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.