Paste cu vinete si dovlecei

Printeaza

Paste cu vinete si dovlecei

Ingrediente:Paste cu vinete si dovlecei

  • 1 pachet paste (250 g)
  • 2 vinete
  • 3-4 dovlecei
  • 1 pahar iaurt (400 g)
  • sare
  • 1 căpăţână de usturoi

 

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare şi când sunt gata le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Cureţi vinetele şi dovleceii, le tai felii, le sărezi şi le laşi să-şi lase zeama.

Cureţi apoi ustu­roiul, îl pisezi şi-l amesteci cu iaurtul. După ce s-au scurs feliile de vinete şi de dovle­cei, le prăjeşti, le adaugi peste paste, torni şi sosul de iaurt şi dai pastele puţin la rece.

Poţi orna şi cu puţin mărar şi pătrunjel verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.