Paste cu vinete si gogosari
PrinteazaPaste cu vinete si gogosari din: spaghete, vanata, gogosar, usturoi, ulei, busuioc, patrunjel, sare, piper.
- 450 g spaghetti integrale
- 1 vânătă mare
- 1 gogoşar
- 2 căţei de usturoi
- sare
- piper
- ulei de măsline
- pătrunjel
- busuioc
Mod de preparare:
Pune apa la fiert cu 10 g de sare. Când dă în clocot, adaugă pastele şi fierbe-le conform instrucţiunilor de pe pachet.
Intre timp, pune ulei într-o tigaie largă şi căleşte, doar pentru gust, usturoiul, apoi scoate-l şi pune gogoşarul tăiat fidelută. Când acesta s-a înmuiat, adaugă vânătă tăiată cubuleţe, sare, piper şi las-o să se pătrundă.
Când pastele sunt gata, scurge-le (fără să le clăteşti), amestecă-le cu legumele şi presară-le cu pătrunjel şi busuioc tocat.
Pofta buna!