Paste cu vinete si gogosari

Printeaza

Paste cu vinete si gogosari din: spaghete, vanata, gogosar, usturoi, ulei, busuioc, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu vinete si gogosari

  • 450 g spaghetti integrale
  • 1 vânătă mare
  • 1 gogoşar
  • 2 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • pătrunjel
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Pune apa la fiert cu 10 g de sare. Când dă în clocot, adaugă pastele şi fierbe-le conform instrucţiunilor de pe pachet.

Intre timp, pune ulei într-o tigaie largă şi căleşte, doar pentru gust, usturoiul, apoi scoate-l şi pune gogoşarul tăiat fidelută. Când acesta s-a înmuiat, adaugă vânătă tăiată cubuleţe, sare, piper şi las-o să se pătrundă.

Când pastele sunt gata, scurge-le (fără să le clăteşti), amestecă-le cu legumele şi presară-le cu pătrunjel şi busuioc tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.