Paste la cuptor cu bacon si smantana
PrinteazaPaste la cuptor cu bacon si smantana din: paste, bacon, oua, smântână de gătit, ceapa, cascaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 600 g paste
- 300 g bacon
- 3 gălbenuşuri
- 500 ml smântână de gătit
- o ceapă
- 200 g caşcaval ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe pachet. Intre timp, baconul tăiat cu- bulete si ceapa tocată mărunt se călesc într-o tigaie fără ulei.
Pastele se scurg, se pun într-un vas de cuptor si deasupra se asază baconul si ceapa călite.
Gălbenuşurile se amestecă cu smântână, se potriveşte gustul de sare şi piper si se toarnă peste paste. Se presară caşcavalul ras si se dă vasul la cuptor pentru 15 minute.
Paste la cuptor cu bacon si smantana
Pofta buna!