Paste la cuptor cu parmezan

Printeaza

Paste la cuptor cu parmezan din: spaghete, branza de vaci, telemea, parmezan, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, miez de nuca, seminte de in, oua, ceapa verde, oregano, unt, pesmet, sare, piper, curry si rosii.

Ingrediente:

  • 400 g spaghete
  • 200 g brânză de vaci
  • 300 g telemea
  • 250 g parmezan
  • 50 g seminţe de floarea-soarelui
  • 50 g seminţe de dovleac
  • 50 g miezuri de nucă
  • seminţe de in
  • 5 ouă
  • ceapă verde
  • oregano
  • 100 g unt
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • curry
  • roşii

 

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb în apă cu sare şi puţin unt, ca să nu se lipească între ele.

scot, se trec sub un jet de apă rece şi se pun într-o strecurătoare să se răcească.

Seminţele de dovleac, o lingură de seminţe de in şi seminţele de floarea-soarelui se pun într-o tigaie fără ulei.

adaugă miezurile de nucă tăiate în bucăţele şi se prăjesc la foc mic câteva minute. Două legături de ceapă verde se toacă mărunt.

amestecă bine cu o lingură de oregano, seminţele şi nucile răcite, sarea şi piperul.

pun într-un vas mai mare împreună cu pastele, ouăle, brânza de vaci şi un praf de pudră de curry.

adaugă brânza telemea şi parmezanul dat pe râzătoare, 50 g unt tăiat în cubuleţe, se ames­tecă şi se toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pes­met.

Se introduce tava în cuptor şi se coace 30-45 de minute la foc mediu sau până când capătă o culoare aurie.

servesc calde sau reci, cu parmezan ras sau salată de roşii.

Paste la cuptor cu parmezan

Pofta buna!

 

 

 

 

Paste cu carnati la cuptor

Paste cu carnati la cuptor din: ardei, vanata, dovlecel, ulei, carnati, paste, sos, busuioc, cas. Ingrediente: 1 ardei gras roşu si galben 1 vânătă, tăiată bucăţi 1 dovlecel, tăiat bucăţi 2 linguri ulei aromatizat cu usturoi 450 g cârnaţi proaspeţi 300 g paste pene sos de paste cu busuioc şi roşii busuioc 125 g caş, rupt […]

Paste cu ton la cuptor

Paste cu ton la cuptor din: ton, rosii, paste, broccoli, crema de branza light, branza cheddar, pesmet si salata. Ingrediente: 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1 lingura de ulei 2×400 rosii tocate, de la conserva 350 g paste de diverse forme, uscate 300 g de broccoli, desfacut in buchetele […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi plac pastele. Mi-ati dat o idee buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.