Paste la cuptor cu spanac si nuci din: paste scurte, sare, ceapa, usturoi, spanac, nuci, ulei de masline, coaja de lamaie, stafide, sare, piper, scortisoara, naut, teleama, ouă, lapte, caşcaval.
Ingrediente:
250 g paste scurte
sare
1 ceapă
1-2 căţei de usturoi
500 g spanac
60 g nuci
1 lingură ulei de măsline
coaja rasă de la 1 lămâie
30 g stafide
sare
piper
scorţişoară
1 conservă năut
100 g telemea
2 ouă
100 ml lapte
4 linguri caşcaval ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare.
Se încinge uleiul şi se călesc ceapa şi usturoiul tocate; se adaugă nucile prăjite separat şi tocate, coaja de lămâie, stafidele şi spanacul; se lasă să fiarbă la foc moale şi se potriveşte de sare şi piper.
Se bat ouăle cu lapte, sare şi piper; se adaugă telemeaua zdrobită cu furculiţa. într-o formă unsă se aşază compoziţia de spanac, năutul scurs şi compoziţia de brânză; se presară caşcaval şi se coace 30 min. la cuptorul încins la 200 °C.
Paste cu broccoli la cuptor din: ton, rosii, paste, broccoli, crema de branza light, branza, pesmet. Ingrediente: 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1 lingura de ulei 2×400 rosii tocate, de la conserva 350 g paste de diverse forme, uscate 300 g de broccoli, desfacut in buchetele 200 g g […]
Paste la cuptor cu sunca si cascaval din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper. Ingrediente: un pachet paste (penne) 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se bate oul cu smântână, sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.