Paste la cuptor

Printeaza

Paste la cuptor din: paste, carne tocata, ceapa, rosii, smantana de gatit, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • o pungă paste
  • 200 g carne tocată
  • o ceapă
  • 6 roşii
  • 250 ml smântână de gătit
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Paste la cuptor: In ulei se pune ceapa tocată la călit, se adaugă carnea şi se desface bine cu lingura.

Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare.

După ce carnea şi-a schimbat culoarea, se pun roşioarele crestate puţin.

Intr-un vas de cuptor se pun pastele şi carnea cu roşii, se toarnă jumătate din cantitatea de smântână şi se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Se servesc cu restul de smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.