Paste de orez cu legume si branza

Printeaza

Paste de orez cu legume si branza din: paste de orez, ardei gras, dovlecel, rosii, ceapa, mozzarella, oregano, busuioc, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste de orez cu legume si branza

  • 400 g paste de orez
  • 1 ardei gras galben
  • ardei gras verde
  • 1 dovlecel
  • 4 roşii
  • 1 ceapă
  • 200 g mozzarella
  • oregano
  • busuioc
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, tai ardeii fideluţădovlecelul cubuleţe şi ceapa mărunt. Căleşti ceapa în ulei încins, adaugi legumele tăiate, le laşi să se prăjească împreună până se înmoaie, pui şi roşiile tocate şi mai laşi pe foc 10 minute.

La final potriveşti de sare, piper, oregano şi busuioc. Fierbi pastele în apă clocotită cu sare şi când sunt gata le treci printr-un jet de apă rece după care le amesteci cu legumele.

Ungi o formă cu unt şi aşezi un strat de paste cu legume, unul cu felii de moz- zarella, paste cu legume şi mozzarella. Acoperi vasul cu o folie de aluminiu şi îl dai la cuptor pentru încă 5 minute. Se serveşte fierbinte, presărat cu oregano.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.