Paste din legume

Printeaza

Paste din legume din: dovlecel, rosii, ardei, usturoi, ceapa, sos de rosii, busuioc.

Ingrediente:Paste din legume

  • 1 dovlecel
  • 5-6 roşii cherry
  • 1 ardei roşu
  • 1 ceapă mică
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură sos de roşii
  • busuioc şi pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul ustensilei de curăţat legumele se taie fâşii lungi şi subţiri de dovlecel, care se sărează şi piperează. Intr-o lingură de ulei de cocos se pun la călit ceapa tăiată fin, căţelul de usturoi, roşiile decojite şi ardeiul tăiat fâşii.

Peste ele se pun şi fâşiile de dovlecel, se presară busuioc, se toarnă sosul de roşii şi se lasă pe foc mic, până se înăbuşă şi se înmoaie legumele. La sfârşit se presară pătrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.