Paste cu dovlcei si bacon

Printeaza

Paste cu dovlcei si bacon din: dovlecel, bacon, cascaval, ulei, tăieţei laţi, verdeaţă, sare, piper alb.

 

Ingrediente:

  • dovlecel
  • 150 g bacon
  • 50 g caşcaval
  • o lingură ulei
  • 250 g tăieţei laţi
  • verdeaţă după gust
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Feliile de bacon se pun la rumenit în puţin ulei. Se adaugă dovlecelul tăiat felioare şi se amestecă pentru a se căli împreună.

Se lasă 10 minute pe foc.

Se trage vasul de pe foc.  Se fierb pastele, se scurg şi se amestecă cu dovlecelul şi şunca.

Se pune si caşcavalul tăiat felii peste pastele fierbinţi, se potriveşte gustul de sare si piper si se aduc la masă cu verdeaţă.

Paste cu dovlcei si bacon

Paste_cu_dovlcei_si_bacon

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.