Paste cu dovlcei si bacon
PrinteazaPaste cu dovlcei si bacon din: dovlecel, bacon, cascaval, ulei, tăieţei laţi, verdeaţă, sare, piper alb.
Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 150 g bacon
- 50 g caşcaval
- o lingură ulei
- 250 g tăieţei laţi
- verdeaţă după gust
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Feliile de bacon se pun la rumenit în puţin ulei. Se adaugă dovlecelul tăiat felioare şi se amestecă pentru a se căli împreună.
Se lasă 10 minute pe foc.
Se trage vasul de pe foc. Se fierb pastele, se scurg şi se amestecă cu dovlecelul şi şunca.
Se pune si caşcavalul tăiat felii peste pastele fierbinţi, se potriveşte gustul de sare si piper si se aduc la masă cu verdeaţă.
Paste cu dovlcei si bacon
Pofta buna!