Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică din: paste, trufe negre, unt, usturoi, , parmezan, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400g paste (de preferat tagliatelle sau fettuccine) 30g trufe negre, proaspăt rase 2 linguri de unt 1 cățel de usturoi, zdrobit 50g parmezan ras Sare și piper negru, după gust Pătrunjel proaspăt, pentru garnitură […]
Paste cu dovleac si cascaval
PrinteazaPaste cu dovleac si cascaval din: carne tocată, ceapa, dovleac, paste scurte, boia, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g carne tocată
- o ceapă
- 200 g dovleac
- o pungă paste scurte
- un praf boia
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Ingrediente pentru copt:
- 2 albuşuri
Mod de preparare:
Ceapa tocată se căleşte, după care se adaugă carnea.
Se potriveşte de sare şi, după ce şi-a schimbat culoarea, se trage de pe foc şi se presară piper şi boia. Se fierb pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Dovleacul se fierbe 15 minute, se scurge, se taie cubuleţe şi se amestecă uşor cu pastele scurse şi carnea.
Se pune amestecul într-un vas de cuptor, se acoperă cu albuşurile bătute cu caşcaval ras şi se coace 20 de minute.
Paste cu dovleac si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică
Paste cu Pui Alfredo
Paste cu Pui Alfredo din: piept de pui, paste fettuccine, ulei de masline, usturoi, smantana, branza parmezan, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 2 bucati piept de pui fără oase și fără piele 2 căni de paste fettuccine 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, tocați mărunt 1 cană […]
Rețetă Autentică Pasta e Fagioli – Supă Italiană cu Paste și Fasole
Rețetă Autentică Pasta e Fagioli – Supă Italiană cu Paste și Fasole din: paste, fasole alba, ulei de masline extravirgin, ceapa, usturoi, morcovi, telina, rosii, supa de legume, frunza de dafin, oregano, busuioc, sare, piper, parmezan. Pasta e Fagioli, cunoscută și sub numele de “Pasta fazool” în argoul italian-american, este o mâncare tradițională italiană, originară […]
Pofta buna!