Paste cu dovleac si ruccola

Printeaza

O reteta de paste cu dovleac si ruccola din: pulpa de dovleac, zahar pudra, ulei, paste, ruccola, piper, masline, mozzarella, ulei din seminte de dovleac si sare.

Ingrediente:Paste cu dovleac si ruccola

  • 450 g pulpă de dovleac
  • 2 linguri de zahăr pudră
  • 2 linguri de ulei
  • 400 g paste (de ex. linguine)
  • 100 g ruccola
  • piper
  • 60 g măsline negre fără sâmburi
  • 250 g mozzarella
  • 2 linguri de ulei din seminţe de dovleac
  • sare

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 C. Pulpa de dovleac se taie bucăţi potrivite; se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se presară zahăr pudră şi puţină sare pe bucăţile de dovleac.

Se stropesc cu ulei; se rumenesc la cuptor 15-20 min. Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe pachet. Se toacă măslinele.

Se scurge şi se taie cuburi mozzarella.

Se scurg pastele; se adaugă dovleac, rucola, măsline, mozzarella. Se amestecă, se sărează, se piperează. Pastele se pun pe farfurii şi se stropesc cu ulei din seminţe de dovleac.

Paste cu dovleac si ruccola

Paste cu dovleac si ruccola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.