Paste cu dovlecei, ciuperci si parmezan

Printeaza

Paste cu dovlecei, ciuperci si parmezan din: paste, ciuperci, dovlecel, ulei de masline, parmezan, frunze de busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_dovlecei_ciuperci_si_parmezan

  • 500 g papardelle
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 dovlecel
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 g parmezan
  • 2-3 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pasteleîn 3 litri apă cu 1 linguriţă sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeţi-le de apă (păstraţi o ceşcuţă din apa în care au fiert). Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în feliuţe ciupercile şi dovlece­lul, apoi căliţi-le în ulei până când se evaporă toată zeama lăsată de ciuperci.

Puneţi în tigaie pastele fierte, adăugaţi o ceşcuţă din apa în care au fiert acestea şi lăsaţi să fiarbă la foc mic încă 3-4 minute, amestecând din când în când. La final, puneţi parmezanul dat pe răzătoarea mică şi frunzele de busuioc tocate mărunt.

Serviţi pastele fierbinţi.

Paste cu dovlecei, ciuperci si parmezan

Paste_cu_dovlecei_ciuperci_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.