Paste cu Sos de Roșii și Tofu: O Rețetă Vegetariană – opțiune excelentă pentru o masă sănătoasă și hrănitoare. Această rețetă vegetariană combină prospețimea roșiilor cu proteinele din tofu, rezultând un preparat echilibrat și plin de savoare. Tofu este un produs de soia cunoscut pentru conținutul său ridicat de proteine și pentru faptul că este […]
Paste de dovlecei cu pesto de busuioc
PrinteazaPaste de dovlecei cu pesto de busuioc din: dovlecei, frunze de busuioc, ulei de in, pasta miso, drojdie inactiva, usturoi, sare, nuci.
Ingrediente:
pentru paste:
- 4 dovlecei
pentru pesto de busuioc:
- jumatate de dovlecel taiat cubulete
- 2 maini de frunze de busuioc
- o lingura de ulei de in
- o lingurita de pasta miso
- o lingurita de drojdie inactiva
- un catel de usturoi
- un praf de sare
- 50 g nuci
Mod de preparare:
Curăţaţi dovleceii şi transformati-i în paste cu ajutorul aparatului special. Dacă nu aveţi asa ceva, feliafi-i subţire şi apoi tăiati-i fâşii cât mai mici.
Pentru pesto, puneţi cuburile de dovlecei într-un blender sau robot de bucătărie şi transformati-i în pastă.
Adăugaţi apoi busuiocul, uleiul, pasta miso, drojdia, usturoiul şi sarea şi mixaţi pentru a mărunţi busuiocul.
Adăugaţi nucile şi mixaţi până la consistenta dorită. Nu tineti blenderul prea mult în funcţiune.
Va ieşi uleiul din nuci şi pasta va deveni prea uleioasă.
Adăugaţi mixtura la pastele din dovlecei şi amestecaţi cu grijă.
Pesto-ul resistă 4 zile la frigider, într-un borcan cu capac.
Paste de dovlecei cu pesto de busuioc
Pofta buna!
Paste cu Miel și Sos de Roșii și Năut
Paste cu Miel și Sos de Roșii și Năut – ideal pentru a impresiona familia și prietenii la orice ocazie specială. Carnea de miel este o sursă excelentă de proteine complete, conținând toți aminoacizii esențiali necesari organismului. De asemenea, este bogată în vitamina B12, care este crucială pentru sănătatea sistemului nervos și pentru producția de […]
Arata cam verzi pastele astea, dar sper sa iasa bune