Paste cu dovlecel, migdale si sos de rosii
PrinteazaPaste cu dovlecel, migdale si sos de rosii din: ulei de măsline, dovelcel, ceapa, usturoi, sos de rosii, ardei iute, rozmarin, zahar, sare de mare, piper, paste făinoase, migdale.
Ingrediente:
- 2 linguriţe ulei de măsline
- 2 căni dovlecei ras
- 1 ceapă mică, tocată
- 1 căţel de usturoi, tocat
- 1 cană cu sos de roşii (bulion)
- 1/4 linguriţă ardei iute (opţional)
- 1/4 linguriţă rozmarin, uscat
- 1/2 linguriţă zahăr
- sare de mare şi piper, după gust
- 250 g paste făinoase, fierte
- 1/4 cană de migdale tocate
Mod de preparare:
Incingi uleiul într-o tigaie. Adaugi dovlecelul, ceapa şi usturoiul.
Laşi pe foc până când dovlecelul este moale. Adaugi sosuf de tomate şi restul de ingrediente.
Laşi să fiarbă şi, amestecând continuu, mai laşi 10 minute la foc mic.
Torni compoziţia peste paste, presari deasupra migdale si servesti.
Paste cu dovlecel, migdale si sos de rosii
Pofta buna!