Paste cu dovlecel, migdale si sos de rosii

Printeaza

Paste cu dovlecel, migdale si sos de rosii din: ulei de măsline, dovelcel, ceapa, usturoi, sos de rosii, ardei iute, rozmarin, zahar, sare de mare, piper,  paste făinoase, migdale.

 

Ingrediente:

  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 2 căni dovlecei ras
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 1 căţel de usturoi, tocat
  • 1 cană cu sos de roşii (bulion)
  • 1/4 linguriţă ardei iute (opţional)
  • 1/4 linguriţă rozmarin, uscat
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • sare de mare şi piper, după gust
  • 250 g paste făinoase, fierte
  • 1/4 cană de migdale tocate

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o tigaie. Adaugi dovlecelul, ceapa şi usturoiul.

Laşi pe foc până când dovlece­lul este moale. Adaugi sosuf de tomate şi restul de ingrediente.

Laşi să fiarbă şi, amestecând continuu, mai laşi 10 minute la foc mic.

Torni compoziţia peste paste, presari deasupra migdale si servesti.

Paste cu dovlecel, migdale si sos de rosii

Paste_cu_dovlecel_migdale_si_sos_de_rosii

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.